Vad hände med INSTAGRAM?

Antar att fler än jag har hunnit notera förändringarna på Instagram. Plötsligt missar man mycket som kompisen från förr lagt ut och det kommer upp bilder från enstaka konton.

Vad händer och varför?

Ja istället för att visa bilderna i kronologisk ordning, visas de nu enligt en så kallad algoritmisk ordning. Det innebär att Instagram läser av vilka konton du gillar mest och ser till att du ser dem direkt när du loggar in. De konton som du likear och kommenterar mest,  hamnar helt enkelt överst i ditt flöde.Det är alltså viktigare än någonsin att interagera med andra på Instagram. Se till att kommentera och ♥️ de du faktiskt tycker om för att inte missa dina favoriter!

Var det inte bättre innan? Eller jag kanske är en gammal bakåtsträvare…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.