Schemaläggning (igen)

Då var det redan dags att planera nästkommande månad och det är inte helt lätt kan jag lova. Kommunen har förlängt det tillfälliga beslutet i väntan på att konsulten ska få mer överblick (lycka till stackaren).

Kort månad

Februari månad är ju så kort men jag kan säga att det ändå är på håret. Timmarna räcker verkligen PRECIS… någon mindre lucka blir det mest troligen men de löser vi garanterat med lite hjälp från nära och kära.

Har ni lagt många scheman? Hur har det isf fungerat?

Jag tycker ändå mina tjejer är otroligt duktiga på att pussla fram och tillbaka. Ja och även jag själv försöker ta hänsyn och lyssna på allas åsikter. Sedan pussla ihop efter bästa förmåga 😅 Ska köra finliret tillsammans med E i morgon men nu måste jag först och främst träffa John Blund.

Natti natti

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Moa skriver:

  Jag gör schema för varje vecka och det har jag gjort enda sedan vi fick reda på att min 4 åriga dotter är autistisk. Det är så otroligt många extra möten och kontakter och telefontider man måste ha reda på hela tiden. Läste din presentation vad glad jag blev att du har så många barn. Du verkar vara så engangerad i ditt föräldraskap trots dina egna svårigheter. Är så glad att jag hittat din hemsida ser verkligen fram emot att ta del av din vardag. Kram

  • Lillgammal skriver:

   Tack vad snällt ♥️
   Ja vi planerar veckovis här hemma oxå men assistenterna behöver framförhållning och koll på läget.
   Ta hand om dig Moa och välkommen åter. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.