Kvar på sjukhuset

Dagarna går här inne på avdelningen och jag längtar verkligen hem till mina killar. Min egna säng och trygga hemmiljön. Igår så missade jag G’s luciatåg med förskolan och det kändes kan jag lova. Han hade varit jätteduktig plutten.

Huvudvärken vill inte ge med sig så jag försöker undvika mobilen helt – därav dåliga uppdateringar. Många frågar vad som är fel med mig och det vet jag inte riktigt. Någon slags liten inflammation uppe i skallen kort och gott.

Jag har enormt dåligt samvete för att ”bara ligga här” och vill verkligen hylla min make som drar ett jättelass hemma. Utan honom och mina fantastiska föräldrar som ställer upp, så hade vi aldrig klarat det här.

Kram

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Icaibloggen skriver:

    Men stackare 🙁 så hemskt att behöva må så pass dåligt att du behöver vara inlagd. Krya på dig fina du!! Ha en fin Lucia dag kram ❤

  2. Chris skriver:

    Önskar dig verkligen god bättring med det snaraste 😻 men jag tycker att du ska släppa ditt dåliga samvete … du har ju inte direkt v a l t att ligga där! Sen är det förstås jobbigt 😣 Men det är ju härligt att du har dina nära som ställer upp! Kramar till er alla 😏 Cris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.