Luxerad käkled

Ja just nu är min tillvaro fasen inte direkt rolig och jag är riktigt less på eländet. 1,5 cm kan jag gapa om vi ska gå in på detaljer och har ingen akuttid på bettfysiologin fören i morgon bitti. Inflammationsdämpande tjatades det om förra veckan och dum som jag var så testade jag två (med Omeprazol till). Funkade det? Ja mot smärtan men magsåren kom direkt och gjorde sig påminda.

Kan inte göra så mycket mer

Undrar hur de tänker gå vidare? Senaste veckorna har jag dragit käken rätt på egen hand ett tiotal gånger men nu tog det tydligen stopp. Blev ombedd att inte testa något mer här hemma. Jag kan inte göra så mycket mer helt enkelt. Bettskenor dygnet runt och skonkost räcker tydligen inte.

Välkommen till min överrörliga och röriga lilla värld

Related Posts

Discussion about this post

  1. Chris Johanson skriver:

    😱♥️♥️♥️😫

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.