Zzz

Jag kan knappt med ord beskriva hur trött jag är för tillfället. Illamåendet, huvudvärken och även yrseln är påtaglig. Samtidigt är det inte mig det är synd om. Det är istället min sjuåriga son som inte somnade fören framåt midnatt. Innan dess så hade han flera (kortare) epilepsianfall och affektutbrott i intervall.

Det som varit en speedad dag – blev tillslut en riktig kraschlandning

Lillebror är fortfarande genomförkyld och rosslig. Jag vet inte hur länge det hållit på nu? Ärligt talat så har vi nog tappat räkningen. Finns ju inte så mycket att göra åt saken utan bara härda ut. Skönt att han är en stor kille på 5 år och inte är lika skör som förr.

Idag hoppas jag att vi alla kan få vila så mycket som bara går. Det behövs.

Ta hand om er så hörs vi ♥️

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.