Det doftar MISTELBÄR

I samarbete med Doftriket

Jag har tidigare haft några doftljus men eftersom jag är känslig för starka parfymer så har vi mest tänt vanliga (tråkiga) värmeljus. På senare tid så har jag sett att det funnits doftljus med mer naturligt innehåll men det är inget som Ica direkt säljer och utbudet här i vår kära by är ju allmänt begränsat.

Mistelbär

Nu har jag fått chansen att testa ett doftljus från Klinta; som inte enbart ska lukta gott, utan även är ett ljus för massage. Visst låter det spännande? Det var inte heller ett svårt val vad gällde doft på ljuset. Vad kan passa bättre än mistelbär nu lagom till jul?

Massageljus

Jag måste erkänna att jag aldrig testat ett massageljus och knappt visste hur det skulle användas. Som tur var så fanns en tydlig instruktion med i förpackningen och med hjälp av min assistent så tände vi direkt ljuset och kände samtidigt hur den härliga doften började sprida sig i rummet. 10-15 minuter senare så blåste vi ut ljuset och började försiktigt doppa ner fingrarna. Det kändes inte alls som stearin utan mer som mjukt bivax och det doftade supergott på huden.

Skön känsla

Det var en skön känsla när man masserade in produkten på kroppen. Värmande, mjukt, utan kladd och absolut ingen irritation på huden. Jag brukar ju reagera på många ämnen och alltid få köra doftfria produkter så det gjorde mig både förvånad och positivt överraskad.

Vad innehåller ljusen?

Klinta ljus består av fyra miljövänliga komponenter. Sojavax, palmolja och rapsolja tillsammans med en doftolja eller eterisk olja. Inga konstigheter helt enkelt.

Perfekt julklapp

Det är ju inte alltid så lätt att hitta julklappar till alla och fantasin tryter lätt. Men då är väl ett doftljus till tex svägerskan eller barnens pedagoger en perfekt idé? Om du likt mig bor på vischan så är det ju extra smidigt att beställa hem direkt från deras webshop. Produkterna skickas välpaketerade och säkert – med en kort leveranstid.

Ikväll kommer jag tända ljuset igen och drömma mig bort. Snö, julafton och massa mys. Det är inte så långt kvar nu. Underbart.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.