Tiden räcker inte riktigt till

Det händer både roliga och tråkiga saker och sista veckorna har varit minst sagt energikrävande. Nu vänder vi dock blad och välkomnar december månad. Vi försöker släppa julstress och inte ha så stora förväntningar eller krav på oss själva. Istället myser vi så mycket som det bara går.

Idag har jag däremot tagit mig iväg till läkaren och åter fått min käkled utdömd. Inflammation deluxe och jag kan ju varken ta bra smärtstillande eller inflammationsdämpande. Suck. Undrar om och när kirurgerna vågar sig på ett ingrepp? Det återstår att se och bara härda ut…

Jag har inte bara deppat ihop över smärtan och allt runt käkleden som tur är; utan jag har även hunnit med att se en underbar kortfilm. Mycket fin liten historia och den bådar gott inför nästa ”riktiga Frozt 2”. Tyvärr så tröttnade G ganska snabbt och S vägrade se men det är en annan historia.

Hur har ni själva spenderar 1 december?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.