Mer svar?

Så öppnas snart ytterdörren och vi kliver ut till en ny dag. En dag där många frågor ska besvaras och vi förhoppningsvis slipper lite ovisshet. Det är kallt utomhus och jag är trött men samtidigt fokuserad och även en gnutta förväntansfull…

Dagens besök

Idag är det först och främst en akuttid med barnneurologen klockan 09:00 och sedan är det återgivning på BUP en timma senare. Utredningen som har gjorts och diagnoser som ska levereras. Mycket information, tips och råd inför framtiden brukar det vara. Vi har som vanan inne och det känns inte skrämmande längre.

NPF är som alltid en ständig följeslagare i vår familj och vi börjar landa i vetskapen om det.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.