Pokémon GO i kylan

Jag har inte enbart legat i soffan hela dagen utan även hunnit vara ute i kylan på scootern. Hade J i knät under 1,5 timme och vi spelade Pokémon GO nonstop. Kallt som satan (tacksam för thermokjolen som ändå värmer då man sitter stilla på monsteråket) men samtidigt otroligt mysigt att sticka ut på egen hand och ge plutten fullt fokus. Under färden hittade vi flera Pokémons och några ägg hann kläckas, så han var riktigt nöjd och stolt när vi kom hem. Själv fattar jag inte så mycket trots flera försök men bara gilla läget och hänga på.

Sina egna barns intressen är inget man skojar bort

Nu ska jag däremot krypa ner under en filt i soffan och tina upp kroppen framför braskaminen. Mysigt va? 🔥

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Michaela Smaragd Almhav skriver:

    Det spelet. Som jag från början fullständigt ratade… Just det spelet, som jag på nåder tog ner för Charlies skull.. JUST DETTA spel, är jag… JAG, fullständigt fast i 😉 Snart lvl 36 😁😁😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.