Test: STREET FOOD från Santa Maria

Fredagen är redan här och det var därmed dags för ett test av produkterna från Santa Marias serie ”STREET FOOD”. Berättade mer om själva produkterna + innehåll i gårdagens inlägg. Eftersom äldsta sonen är enormt petig med nya saker så passade vi på att köra detta till lunchen. Både G och J är hemma idag och maken vabbar, så vi blev en liten testpatrull trots allt 😊

Tumme upp

Det var spännande med något nytt som avvek från det klassiska tacostuket. Smakerna flöt ihop bra och man fick nästan en somrig känsla. En klick mangosalsa, lite creame fraishe och avocadon blev riktigt smarrigt tillsammans med kryddblandningen. Mellansonen som älskar allt som är sött uppskattade bröden mycket.

Tumme ner

Bröden var till att börja med lite för små. Det behöver absolut inte vara den största modellen men nu kändes det lite bökigt att vika ihop och hålla i dom. Det var även brödet som gjorde oss vuxna lite tveksamma rent smakmässigt. Den söta kokossmaken skar sig något mot pepparkornen i brödet.

Den lilla boven i dramat… 😉

Sammanfattning

Även om brödet inte föll oss i smaken så gjorde helheten att vi gärna testar produkterna på nytt. Ett vanligt mjukt naturellt-/fullkornsbröd och kanske lite rå lök till nästa gång? Barnen kommer nog hålla sig till vanliga fredagstacos men det går ju lätt att komplettera så hela familjen blir nöjda.

Betyg

Vi ger själva maträtten en stark 3:a i betyg

⭐️⭐️⭐️+

 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.