STREET FOOD Santa Maria

i samarbete med Santa Maria och Buzzador

Jag har via Buzzador fått den stora äran att testa Santa Marias nyhet Street Food. Efter mycket letande i butikerna hemmavid så hade Konsum här i byn (på Ica fanns ingen) fått in alla tre produkter i serien. I morgon ska vi därmed få testa något helt nytt till fredagsmyset; Jamaican jerk tacos!

Coconut & Pepper TORTILLA

Mango SAUCE

Jamaican Jerk SPICES

Vad är Street Food?

Ja som det låter så är den här seriens recept är lika goda som från en food truck och dessutom enkla och snabba att tillaga! Kolla in deras fantastiska recept på tacos, wraps och hamburgare här.

Jamaican jerk tacos

Smakerna i dessa sagolika tacos, har inspirerats av gatumaten du hittar i Jamaicas huvudstad Kingston. Mjuka, små tortillas smaksatta med kokos och svartpeppar fylls med jerk-kryddad kyckling/quorn* och toppas med en ljuvligt söt och smakrik mangosås.

*Vi ska alltså köra vegetariskt och kommer byta ut kycklingen mot quornbitar

 Mitt första intryck

Jag älskar att det är recept som ska gå snabbt. Mindre än 20 min känns väl perfekt när vardagsstressen är påtaglig men man ändå vill äta något gott? Jag gillar även att det finns en checklista på alla produkterna i serien så man vet vad man bör handla med. Ibland står man ju annars där i affären som ett frågetecken och kanske inte har ett recept tillgängligt eller någon direkt uppfinningsrikedom 😝

Mina förväntningar

Återkommer under morgondagen med en fullständig utvärdering och rapport från hela familjens smaklökar. Jag tror att det kommer bli jättegott och hoppas att ungarna uppskattar lite nya smaker här hemma. Måste säga att jag tycker just klassiska tacos är ganska uttjatat och inte längre så gott…

Bli en Buzzador

Vill du oxå få chans att testa en massa roliga produkter helt gratis? Bli i så fall en Buzzador även du. Jag har själv varit en aktiv och nöjd medlem sedan 2006 (!). 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.