Influensavaccin och förkylning

Biverkningar av influensavaccin VS förkylning

En envis förkylning fortsätter bråka med stackars G och inte verkar den vara på sluttampen heller. Riktigt trist och man märker tydligt att han är less på att vara hemma om dagarna. Från att ha varit på förskolan alla vardagar till nu 15-timmars, så blir omställningen ganska stor. När han då även är sjuk mycket så blir det långa uppehåll och jag förstår att han saknar sina kompisar.

Misstänker att det delvis är biverkningar från influensavaccinet som han fick förra veckan. Samtidigt borde det väl inte hålla i sig så länge? Jag har dålig koll på den biten. De andra barnen har ju inte tillhört någon riskgrupp så det har som aldrig blivit aktuellt med detta vaccin. Får nog läsa på lite mer här

Jag hoppas att febern fortsätter att hålla sig borta oavsett så vi slipper oroa oss för kramper. Det skulle vara en riktig mardröm.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.