Magsår

Ja, jag är sjuk och har rejält ont. Mitt magsår är tillbaka med full styrka. Sista dygnet har varit en mardröm med både blödningar och kräkningar. Inga krafter kvar alls i kroppen och det bara snurrar i skallen.

Tyvärr stannar inte varsagskaoset omkring oss upp pga det utan allt trassel fortgår. Samtidigt som makens rygg har pajat. Nej tänka positivt är inget jag tänker göra här och nu. Däremot blir det en fortsatt paus från bloggen och alla sociala medier. Tänker ta varje chans till att vila och återhämta mig.

Hej på en stund

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.