Partykungen & Single day

Inlägget är ett samarbete med Partykungen

Visste ni att det är Singles day idag? En perfekt dag att unna dig själv något extra eller vill överraska din singelkompis med något roligt. Alla hjärtans dag i all ära men det här känns minst lika viktigt att uppmärksamma. Jag tänker därför dela med mig av lite presenttips.

Ni har säkert inte missat att Partykungen har ett enormt utbud av maskeradkläder och tillbehör. Men de har även massor med skojiga presenter av olika slag. Det finns något för alla skulle jag vilja påstå. Att det även är snabb leverans och öppet köp i 14 dagar gör att man vågar chansa lite – även om det mesta brukar bli populärt som jag hittills beställt.

Nu på Singles day så får du hela 11% i rabatt på hela Partykungen sortiment med koden: ”SINGLESDAY” (gäller endast till midnatt så passa på innan det är för sent)

LILLGAMMALs favoriter

Till hobbybagaren

En sån här blir garanterat din bakande kompis glad av eller kanske något du själv uppskattar? Jag har inte enbart använt min bak utan även när man ska steka pannkakor – perfekt att fördela smeten med.

Till datanörden

Alla har vi väl någon i vår närhet som spenderar (för) mycket tid vid datorn? Då kan ju detta passa perfekt när hen vänt på dygnet helt och behöver påfyllning 😅

 

Till den som inte spottar i glaset

Vem skulle inte behöva ett stort glas vin någon gång då och då? Garanterat grannen din; som har sin ”barnlediga vecka” och som ska försöka koppla av efter en tuff arbetsdag

 

Till bonden som söker fru

Varför inte uppmärksamma singelpolaren som inte kom med årets upplaga av Bonde söker fru? Den här ser väl mysig ut när hen väl får en paus från slitgörat i ladugården.

Till kollegan med sjuk humor

Varför inte skrämma slag på sina grannar eller kollegor? Passa på att be hen lägga ut det på Youtube så vi får ta del av hens galna upptåg. Ja eller passa på att införskaffa en egen samtidigt så kan ni härja tillsammans.

 

Till den svårflirtade

Ett presentkort på Partykungen går ju alltid hem om man har helt slut på idéer, ni inte känner varandra så bra eller om personen i fråga är enormt petig 🙂

******

Vem hade du velat uppmärksamma idag och vad tror du hen hade uppskattat? Eller du kanske själv är en singel som förtjänar att hyllas lite extra just idag 😘

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.