DAGENS FRÅGA: Vad känner du stor tacksamhet för just nu?

God morgon! Sovit sött?

Även om vissa i familjen är något morgonpigga så har vi faktiskt sovit riktigt gott och min tacksamhet är enorm. J vaknade 05:10 och brorsan en kvart senare men utan aggressivitet eller ostadighet. Medicinen har han fått i sig och varit uppe på toaletten utan skakningar. Annars har vi spenderat tiden i sängen allihopa och barnen håller sams med sina paddor. Yes!

Jag fortsätter vara lycklig

Kanske låter som en vanlig morgon hos de flesta familjer och många har säkert åsikter om hur tidigt kidsen vaknar men vet ni vad? Jag skiter i det och fortsätter vara lycklig och tacksam över hur lugnt det är. Smärtnivån i min egna kropp efter senaste dygnen har även börjat sjunka.  Ingen vet vad som händer om en kvart men här och nu mår alla gott och lugnet råder ♥️

Vad är ni tacksamma för här och nu?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.