BILBESIKTNING = dagens rejäla nervpärs

Bilbesiktning 😬

Herregud vad nervöst det var i morse när vårt ”nya” skrälle skulle besiktigas…  Det var första och troligen sista gången jag sköter den biten i hushållet. Jisses vilken nervpers det var när man skulle vänta där inne på domen.

Det gick väl ungefär som förväntat och inget körförbud åtminstone. Blev Biltema för några inköp direkt efteråt och resten ska maken kolla på – samt beställa delar. Tänkte nämligen passa på att köra en service samtidigt och ev kamremsbyte när han ändå ska greja.

Biltema

Skönt att bromsslangarna inte kostade mer. Även om det blev servicebok och lite annat så kunde vi ändå unna oss en snabb ”lyxfika” där inne. Hehe. Glasrutan får bytas på fredag även fast vi firar bröllopsdag då, för det var enda tiden på länge som fanns tillgänglig.

Ja jag säger då det.. bilar är och förblir ett helsike 🤬

 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.