B som i bröder och bettskenor

Dagen har inte enbart bestått av bilar utan vi lyckades även klämma in ett besök hos tandläkaren. Det var dags för mig att (äntligen) få hämta ut mina nya bettskenor. De andra jag haft tidigare är söndertuggade sedan länge och min käkled har fått ta emot extremt mycket stryk pga det. Det i sin tur har utlöst mycket huvudvärk under den sista tiden. Jag hoppas att det blir ändring på den saken nu.

Tuff gårdag

Igår under både eftermiddag och kväll så hade vi ”mindre roligt” här hemma och J mådde kort sagt skit. Han var som en tickande bomb och vi blev alla mer eller mindre förtvivlade – samtidigt som frånvaroattacker avlöste varandra. Under tiden så ringde hans läkare och fick själv höra hur illa det var med J i bakgrunden och han tog direkt beslutet att gå tillbaka ett steg med dosering av medicinen. Det hade nog troligen blivit en för pass snabb och även en för stor sänkning – så koncentrationen av Ergenyl spökade.

Bröder och syskonkärlek

Det som hände igår och alla tuffa känslor som upplevdes då, gjorde ju att man idag gick på helspänn. Även om det givetvis inte var en lugn eftermiddag nonstop, så var det ändå som natt och dag. Bröderna kunde hålla sams och ge varandra space och vi slapp envisa anfall. Istället för hysterisk nattning så somnade småbröderna på varsin sida av mig vid 18:45. Trygga och avslappnade.

Det känns så bra inombords just nu och jag ska själv krypa ner mellan mina grabbar direkt. Jag orkar inte tänka på allt tufft som varit utan jag ska fokusera på lugnet som råder här och nu. Även om tuffa och allmänt svåra saker sker om några minuter, timmar eller dygn – så kan ingen ta ifrån mig känslan av harmoni här och nu. Absolut ingen gott folk.

Natti natti 😘

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.