Örongodis

Vad spelas mycket hemma hos er just nu? Min musiksmak är otroligt blandad och påverkas mycket av rådande humör och sinnesstämning. Kanske är det en annalkande PMS som styr eller också har jag bara hamnat i ett lugn stämning. Just ni är det nämligen mycket djupare svenska texter och Uno Svenningsson som spelas.

Så mycket bättre

Lördagsnöjet för en gamling som jag är givetvis ”Så mycket bättre” och där upptäcker man ju många gamla hits på nytt. Uno Svenningsson kan verkligen fånga rätt känsla och jag blir nästan trollbunden av hans röst. Kanske är det ett ålderstecken gott folk? Jag vet inte. Fortsätter bara njuta och sjunker in i min lilla musikbubbla några minuter till…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.