Vad saknar du just nu?

”Du ska vara nöjd med det du har”

Givetvis stämmer det att man aldrig ska vara otacksam eller inte uppskatta det man redan har. Men man måste väl ändå tillåta sig själv att känna en saknad ibland? Ja både efter ting man haft och även sånt man aldrig egentligen aldrig ens hade. Småsaker och större ting i en mix – som jag givetvis saknar i olika omfattning:

Badkar

När vi flyttade hit så fanns det ett klassiskt badkar och jag älskade att krypa ner i detta om kvällarna. Speciellt när det var kallt ute eller när kroppen gjorde ont. Tyvärr kunde det inte vara kvar när kommunen installerade en dusch (i samband med bostadsanpassningen) efter min första ryggoperation.

Paleja

Det var inte länge sedan våra vägar skildes åt och jag kommer aldrig riktigt förlåta mig själv. Men vad skulle jag göra? Pengarna och tiden fanns inte helt enkelt. Som tur var så hamnade du på absolut bästa stället och jag kommer snart och hälsar på…

Älskade fina häst

Nära vänner

Jag har många bekanta här och var men mina få äkta vänner saknar jag mycket. Ni är som sagt inte många och tyvärr är avstånden mellan oss långt. Att skaffa nya vänner är för komplicerat så jag ”nöjer mig” med bekanta och uppskattar de få tillfällen jag får träffa mina älskade tjejer.

Ved

Ja det är inte mycket vi har undangömt och det skulle varit helt tomt om inte snälla Ida hjälpt oss med en liten omgång igår. Vi måste beställa hem mer när pengarna kommer in och vi hittar en bra leverantör.

Mormor

Kommentarer är väl nästan överflödiga just den här helgen, då vi alla minns de som ”vandrat vidare”. Jag saknar min älskade mormor massor. Hennes starka åsikter och kämpaglöd som kunde skrämma bort både björn och göra en och annan kallsvettig. Hon uppfostrade och försörjde sina barn ensam – samtidigt som hon även tog körkort och detta i en tidsperiod då sånt inte direkt var vanligt.

Nässpray

Kombinationen av en svullen och inflammerad käkled och igentäppta bihålor – gör att jag skulle vilja äga alla sorters nässpray just nu. Har en Nezeril mentol här hemma men det gör varken till eller från för tillfället.

*****

Vad saknar ni här och nu?

 

Related Posts

4 Discussion to this post

 1. Sussie skriver:

  Ett tag sedan jag ”kikade in” nu. Det är inte så att jag inte tänker på dig, det är mest att dagarna bara rullar på och man (jag) inte tar sig för de saker jag egentligen vill och borde( som att höra av mig oftare till gamla vänner❤️)

  Mmm, vad saknar jag just nu?
  -Saknar att ha familjen nära och någon som kan och vill ställa upp som barnvakt regelbundet/när behov finns.
  -Saknar när man var yngre och inte behövde oroa sig för saker på samma sätt som man gör när man har familj, hus, huslån…
  -Saknar att ha tid på egen hand med min man eller bara för mig själv.

  Försöker nog ända att vara tacksam för det jag har i stället, även om det säkert finns massor att sakna om man börjar fundera…Man har det ganska bra ändå❤️Kram

  • Lillgammal skriver:

   Fina ord Sussie och jag är ju själv dålig på att höra av mig (beror nog delvis på telefonfobi) ♥️
   Tänker på dig!

 2. Ronica skriver:

  Saknar:
  Gymnasietiden, fasen vad kul det var. Jag hittade mina betyg igår och sätt och mindes.
  Brevvänner, känslan när ett brev från Japan eller Australien dök upp i lådan!
  Normal mage, jag spyr varannan-var tredje dag och bör snart kolla upp det om det inte tänker bli bättre..
  Dig! Alltid! Så jäkla kul det var den korta stunden i somras! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.