Cykelkraft.se

Inlägget är ett samarbete med cykelkraft.se

Jag har som ni redan vet vid det här laget  väldigt aktiva barn, som mår bäst av att röra på sig så mycket som möjligt. En av favoritsysselsättningarna är att cykla – både med vanliga barncyklar men även balanscykeln. Det är extra roligt att jag kan vara delaktig från min egna scooter. Vad är då viktigt att tänka på när ens barn cyklar? Ja, cykelhjälmar givetvis – som ska skydda det viktigaste och känsligaste på barnens kroppar.

Jag eller rättare sagt våra söner har nu fått ett perfekt tillfälle att få testa dessa fräcka cykelhjälmar och lite fina tillbehör från Cykelkraft.se. Som ni ser så var lyckan total när vi packade upp kartongen och fick se alla fina produkter. G lyste upp som en sol när han såg färgen och motivet på hjälmarna.

Innan den viktiga inställningen och justeringen av remmar 🙂

2 st cykelhjälmar GIRO Dime Mattlime 51-55 cm

Dime är en barnversion av den välkända Quarter-hjälmen. Den har ett tufft yttre, ett robust skal med stötupptagande EPS-stoppning och absorberande stoppning som är enkel att byta för bästa passform. Justerbart hakband, kompakt design och skalet har dessutom 8 ventilationshål.

Skön och gosig buff blev omdömet av min petiga son. Inte illa va? 😉

3 st Multiwear Cykelkraft Svart one-size

(*du får en på köpet vid beställning av kläder för 500 kr eller mer)

Cykelkraft Multiwear är ett oumbärligt litet plagg med massor av användningsområden. Du kan t.ex. använda den som hjälmmössa, pannband, balaclava eller halsvärmare – den blir helt enkelt vad du gör den till. Ett måste på alla cykelturer under våren, vintern eller hösten.

Lite ögongodis och säkerhet i ett – till både cyklar och rullstolar.

Reflex Eker Grön 16

Glidande klassiska reflexer till ekrar som finns i flera fräcka färger.

 

Varför har jag valt att samarbeta med Cykelkraft? Jo för att deras stora passion är just cyklar och de driver Sveriges största cykelbutik online. De har snabba leveranser, bra priser, ett brett sortiment och är certifierade enligt Trygg e-handel.
Många av produkterna kommer automatiskt väl till pass för oss rullstolsburna. Handskar, pumpar och kläder är några exempel. Även reflexer till ekrar faller nog många yngre rullstolsburna i smaken.

Kika gärna in utbudet på cykelkraft.se, ni kommer direkt till deras webshop genom att klicka här .

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.