Tuff natt för lilleman

Hur gick nu natten på sjukhuset? Jo, vid 22-tiden så vaknade G första gången och  CPAP skulle av direkt. Han var ledsen och orolig men somnade om ganska omgående. Sedan var det lugnt till midnatt då han vaknade igen. Sövdes om och lät faktiskt resterande utrustning sitta till 04:15 då det var ”morgon” för oss.

En del av elektroderna rycktes av i samband med det och han var ledsen men köpte ändå att resten satt kvar; till hon som hade hand om utrustningen började vid 07:00.  Det var ingen rolig uppgift att få bort all tejp kan jag lova (värst var elektroderna under ögonen) men till slut så var det loss.

Vi avslutade sedan sjukhusvistelsen med ett besök på lekterapin. Det kändes skönt att kunna ge honom en rolig stund innan vi skulle åka hemåt. Väl inne i bilen så tog det inte lång tid innan han somnade sött men högljutt…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.