En stressig men mysig dag & nu sjukhusinläggning

Idag har vi försökt underhålla kidsen och samtidigt städa, tvätta, ringa samtal, laga mat och packa tradera-paketen som skulle skickas. En del saker har väl kanske inte gått helt smärtfritt haha men vi har ändå hunnit ut med barnen och alla blev mätta och nöjda till slut.

På det stora hela så har det varit en riktigt mysig dag och det mesta flöt ju som sagt på smärtfritt.

Soppa och pizzabullar gick hem

Nu sitter vi i bilen på väg in till sjukhuset och ska vara på barnavdelningen 18:00. Ska bli intressant att se hur allt går till och jag hoppas verkligen att G köper upplägget med all utrustning. Jag hoppas att vi får till ett så bra resultat som möjligt..

Håll tummarna!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.