Ny dag och nya tag

En del dagar vill man bara glömma och idag var det exakt så. Önskar så att man kunde skriva här och berätta allt men det är för komplicerat och sårbart. Kanske längre fram. Det är inte fråga om att locka läsare att besöka mig, som många andra bloggare aktivt kör med; utan det är helt enkelt för känsligt än så länge.

Även om dagen har varit riktigt tuff så har det varit några ljusglimtar här och var. Bland annat ett ytterligare positivt besked angående tillfälligt beslut från kommunen och nu väntar vi bara på mötet i socialnämnden i slutet av månaden. Där hoppas vi på att allt klubbas och vi äntligen ska kunna slappna av som familj. Det vore verkligen underbart men jag vågar inte ha för stora förväntningar i nuläget…

Har din vecka startat bättre? ♥️

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Amanda CL skriver:

    jag hoppas morgondagen blir bättre!
    Jag håller med dig, ibland måste vissa saker och mogna innan man går in på detaljer, om man ens vill gå in på detaljer. Ibland behöver man bara skriva att det har varit tufft. Kom ihåg att du har inte behöver berätta detaljer längre fram om du inte vill

    Min vecka börjar väldigt bra, fram tills kvällen. Det blir bättre när jag har fått sova lite

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.