Det här med vintertid

Alltså vad är det här med sommar- och vintertid för påhitt egentligen? Är det verkligen år 2017 när man fortfarande kör vidare med detta? Kan ju vara som så att jag är extra negativt inställd men ändå 😅

Våra barn sover i princip aldrig längre än 05 och det innebär alltså 04 med vintertid. Försökte hålla dom vakna något längre igårkväll men det gjorde varken till eller ifrån. Undrar hur muntert det kommer vara här hemma runt femtiden i eftermiddag? Tur i oturen att det är höstlov som väntar i morgon, så det kanske finns möjlighet att ”komma i fas med klockan” så att säga…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.