Fredagsfrustration & Halloweenfest

När man blivit väckt 04:00 av ett affektutbrott och huvudets bultar av feber/skallebank, så kommer det lätt en del grodor ut ur käften. Stolt över detta? Näe knappast, men jag är inte mer än mänsklig. Trötthet och stress framkallar mycket skit och tillslut rinner bägaren över. 

Jag gillar faktiskt min ärlighet och att vara lite impulsiv annars. Jag älskar när omgivningen är lika tokig (för det mesta) men ja vi kan väl stryka alla familjemedlemmars morgonhumör på ”favolistan” kanske? Jisses. Det är som en tornado i ett vattenglas stundtals. Skärpning på speciellt surmamman här! 🖐

En häxa till er tjänst

Idag är det Halloween-fest för J och hans förskoleklass. Detta är troligen något som (omedvetet) stressar upp plutten och detta, i kombination med en trolig förkylningen är inget vidare. Det har varit mycket affektutbrott som avlöser varandra nu. Jag hoppas att han kan komma till ro lite vid min sida, med hjälp av paddan och orkar med dagen. Åtminstone förmiddagen; så får vi väl annars hämta hem honom tidigare. Han har ju sett fram emot den här festen i flera dagar och planerat utklädning osv.

Den här vackra skapelsen från GLITTER kanske vore nåt för mig? (adlink)

En dag, timma och minut i taget. Andas!

//Häxan Surtant

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.