Förkylningen som aldrig gav med sig?

Det var värst vilken envis förkylning som G åkte på och det verkar som inte riktigt vilja ge med sig. Han snorar, snörvlar och hostar nonstop och är allmänt rödflammig i ansiktet. Jag kan bara hålla tummarna för att det lugnar sig under helgen och att han är piggelin igen på måndag. Annars blir vi tvingade att ringa till barnmedicin, för att avboka undersökningen på natten mellan tisdag och onsdag. Det vore så typiskt…

Verkar som många är förkylda och hängiga nu annars och många som får vabba. Hur är det hos er andra föräldrar med yngre barn? Eller ni utan kids kanske även åkt på baciller. Tråkigt vilket som och enormt energislukande. Min feber är inte hög men det känns ändå i kroppen och framförallt huvudet.

Fredagsmys

Fredagkväll här innebär att assistenten slutar 21 och maken är hemma igen vid 02. Ni kan väl hålla tummarna för att kvällen/natten blir extra lugn? Ska passa på att mysa och slappa massor i soffan med kidsen nu under eftermiddagen. Ja och fram till att brorsorna kommit hem så fortsätter jag och G att vila här i sängen 😴

Näe nu får det helt enkelt vara slut på såna här dumheter som förkylningsvirus!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.