Tradera löser oväntade utgifter

Visst är det underbart med oväntade utgifter? Näe inte direkt va… Häromdagen gjorde vi upptäckten att bilen (bussen) är trasig. Ett hjullager och en bromsskiva behöver bytas pronto. Går inte ens att köra i nuläget eller ja vi bör inte köra. Även om maken får låna verktyg och fixar själva bytet, så kostar det ändå 1500 kr. Pengar som vi verkligen inte har just nu.

Tradera är guld vid dessa tillfällen

Hur gör man när utgifter och lån äter upp inkomsten? Ja och lite där till… Jo man försöker dra ner på allt onödigt och sälja av saker. Framförallt urvuxna kläder och hästgrejer. Kan säga som så att jag är ytterst tacksam för Tradera just nu och vi har nästan fått in pengarna för bildelen på någon dag. Hoppas att kunna dra in lite ytterligare som ska täcka andra småräkningar.

Igår packades en omgång som ska med Schenker idag och senare under dagen avslutas en ny omgång auktioner. Ska även försöka fota och lägga ut några plagg till. Skor vet jag inte om det är någon bra idé med eller om man ska satsa på lokala köp och sälj-grupper på Facebook?

Använder ni oxå Tradera och brukar ni sälja mycket eller hör ni kanske till dom som istället shoppar loss? I så fall tycker jag att ni ska spana in mina auktioner på stört. Finns smått och gott till både liten och stor – även lite märkeskläder. Jag skickar enbart med Schenker numera efter Postnords slarv bör tilläggas. Alternativt om man vill komma och hämta här.

Ha en fin dag så hörs vi säkert senare.

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Jennifer skriver:

    Tradera är så bra 😀 Jag köper dock bara där, när C var liten sålde jag bebiskläder där dock..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.