Regn, snoriga barn och tvivelaktiga ”beslut”

Hej! Har ni oxå en envis förkylning där ute i stugorna? Här är det verkligen hostigt till höger och vänster men värst är det nog för lilleman. G slår nog snart rekord i produktion av snor, men det lossnar som inte riktigt utan han är enbart riktigt tät. Får hoppas att hans starka nässpray ger resultat och att det ger med sig innan tisdag. Då ska han nämligen läggas in igen på barnavdelningen och som patient nummer tre (på hela sjukhuset) få testa på den helt nya EEG/sömnregistrerings-utrustningen. Vore väl konstigt om han inte hunnit pigga på sig till dess va? Bara hålla tummarna.

Själv är jag bara småförkyld och allmänt trött men har huvudvärk och är allmänt förvirrad över dagens post. Fyra brev från kommunen blev det totalt i postlådan, med konstiga ”beslut” som saknade både underskrift och angiven omfattning. Vågar därför inte ropa hej utan fortsätter att jaga ansvarig handläggare och hennes chef; varför svarar de inte så vi kan få lite klarhet i kaoset? Börjar bli mer och mer likt en hopplös parodi detta och jag förstår faktiskt inte hur det kan vara så svårt. Det är inte kärnfysik vi pratar om utan hur man som utbildad handläggare skriver ett beslut. Ja och även hur man som chef gör när telefonen ringer typ. Ganska basic.

Regnar det lika mycket hos er föresten? Läste att det även kommit snö norrut i landet men här lär det väl dröja ett tag till får man hoppas 😅

Kram!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.