Tisdagens klagomur

Vi har haft en turbulent natt här med en hund som kräktes upprepade tillfällen. Mindre roligt för maken att ta reda på efter minimalt med sömn och ungarna vaknade givetvis till av allt oväsen. Lyckades tack och lov söva om dom efter ett tag. Jag somnade oxå om men sen började det om igen…

In med hundbäddden i duschen och ut med hunden i trädgården, moppa golv och starta tvättmaskin. Sedan starta tvättmaskin och maken kunde få somna om lite – medan barnen vaknade till med besked. Zzz

Nu är det som vanligt igen med Gizmo och vi har varit ute på promenad. Antar att han tuggat i sig av sin egna päls och varit allmänt stressad över att husse ej var hemma igårkväll. G fick vara hemma idag pga monsterförkylning men brorsorna är i skolan. På vägen dit började bilen låta lite skumt och mycket riktigt så är ett hjullager kaputt. Mer utgifter och minimalt med inkomster är ingen bra kombination. 

Trevliga överraskningar en tisdag.. eller inte!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.