Fortsättning följer…

Nu kom jag då till slut i kontakt med EP-sköterskan på barnmedicin innan hon slutade för dagen. Vet ni vad hon sa? Jo att barnneurologen och läkaren på barnhab tydligen varit i kontakt IGEN och att det trotsallt är Barnhabiliteringen som numera har det medicinska ansvar för J…

Under eftermiddagen hörde även kuratorn av sig från sjukhuset och meddelade att hon ej kommer på SIP-mötet. Anledningen? Jo att kuratorn från barnhabiliteringen faktiskt kommer ändå. Att G inte är inskriven där spelar tydligen ingen roll 😩🙄 Men det är ju bra att vi får hjälp och stöttning utifrån 2/3 barn åtminstone.

Det är en jävla soppa och jag är så jävla trött

Känner mig allt annat än laddad inför morgondagens möte faktiskt och tvivlar på att det kommer ge någonting. Hur många år har den här mardrömmen pågått? Hur många såna här möten har vi genomlidit?  Hur mycket tårar har jag gråtit och hur mycket ilska har jag upplevt?

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Jennifer skriver:

    Hoppas det blir 3/3 barn snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.