BGA Fotocenter

Inlägget är ett samarbete med BGA Fotocenter

Sedan jag fick mitt första barn 2008 så har det hänt mycket på ”fotofronten”. Jag ägde till att börja med en billig digitalkamera som tog halvkassa bilder. Man var tvungen att koppla in den till datorn med hjälp av en kabel och allt gick väldigt trögt. Minns än i dag hur mycket jag svor när datorn hängde sig konstant…

Numera använder jag enbart mobilen (IPhone 7) för att fota med och jag tycker att det fungerar riktigt bra. Man sparar mycket på Dropbox och lägger ut en del här eller på Instagram. Det enda man kan sakna är att framkalla vanliga fotografier, så familjen kan sätta in i album och bläddra i. Samtidigt som man kan minnas tillbaka vad vi gjort och upplevt tillsammans.

Därför tänkte jag passa på att tipsa er om BGA Fotocenter som är experter på framkallning av canvastavlor, fotokopior, förstoringar och fotoböcker. Jag ska inte bara beställa kopior från semesterbilderna i år, utan även en förstoring på mitt favoritfoto från resan.

Visst är det en fin och kärleksfull bild?

Barnen med sin morfar

 

Snabbt och smidigt 

Du kan ladda upp bilderna direkt (med appen som finns både på Appstore och Google Play) från din mobil men även från dina sociala medier; så som Facebook och Instagram. Det är ju extra smidigt eftersom man ofta väljer att lägga ut sina favoritfoton där.
Du loggar bara in på ditt konto i appen med en enkel registrering (du kan även använda din Facebook även där). Sedan kan du bläddra bland alla dina bilder och välja de du vill ha, importera bilderna till appen, där du även kan redigera de du valt – innan du gör klart din beställning. Fiffigt va?

Det är snart jul och då brukar det alltid vara uppskattat att ge bort en förstoring på barnen till mor- och farföräldrar eller en vacker naturbild till kompisen.

Som Ni ser så finns det ett stort utbud hos BGA Fotocenter, så det är bara att välja och vraka mellan produkterna. Lycka till!

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.