Veckomatsedel & bakning med mormor

Idag har jag passat på att skissa ihop en veckoplanering med matsedel för kommande veckan. Ja fram till och med lördag åtminstone. En variation med maträtter som jag hoppas att barnen äter lite av…

Vad tror ni? 😅

Det är verkligen en utmaning att försöka få till en veckomatsedel med begränsad budget och barn med selektiv smak. Utöver det så är ju jag själv fuskveggo och äter enbart fisk (utöver ägg och mjölkprodukter). Sedan kan jag väl erkänna att jag nästan är minst lika kräsen som kidsen vad gäller mat…

Barnen är krassliga men kämpar på ändå som hjälpredor i köket. Mormor har dragit igång ett bak med äpplepaj och det verkar gå hem. Själv ligger jag febrig i soffan och hoppas att inomhustemperaturen snart ska sjunka något. Det lär väl inte hända dock, då vi planerat att steka pannkakor till middag haha.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.