Torsdag & smärtsamma minnen

Ja men så var det alltså redan torsdag och en dag närmare helgen. Inte för att det är något speciellt som väntar, men det hör väl som till att se fram emot fredagsmys osv? 

Idag hade min assistent med sig sin hund Bella hit och hon fick allt fart på Gizmo. Stackaren var livrädd i början men kom nog på att det var lite skoj efter ett tag. Jag är övertygad om att de kommer ha ännu roligare nästa gång de får härja loss.

Annars har vi mest försökt komma ikapp här hemma. Både med städning, tvätt och plock men framförallt mentalt. Det är alltid tufft även för mig att byta miljö och rutiner och den smällen kommer nästan alltid i efterhand. Onekligen blir det ju så att man fokuserar på barnens problematik och behov men det glöms ofta bort att även jag har struligt med mycket i vardagen. Jag försöker ofta förtränga många minnen bakåt i tiden men ibland så kommer allt ikapp. Känslorna och ångesten som drev mig ”över kanten” vid flera tillfällen.

Då jag inte orkade med livet längre utan bara ville fly.

Jag kan inte föreställa mig hur jag resonerade och gjorde som jag gjorde men jag minns känslorna och tankarna så väl. Smärtsamt väl.

Nu ska jag försöka ladda om och vila inför morgondagens prövning. Då saknar jag nämligen assistens helt och hållet. Inget medvetet val i schemaläggningen och ingen assistent som är sjuk – utan timmarna räckte helt enkelt inte till…

//😥

Related Posts

Discussion about this post

  1. Ronica skriver:

    <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.