Underbara Knoppaliden

Vi har nu varit här i ett dygn redan men det har inte funnits tid till att blogga. Även om J ha tillsyn hela tiden så är det svårt att slappna av och det är massor information. Så mycket aha-upplevelser och förståelse man som får på köpet.

Stöttning, kunskap och förståelse

Får försökta berätta mer om vistelsen här på Knoppaliden när vi kommit hem och hunnit landa lite. Vi är än så länge grymt imponerade över all kunskap och bemötandet från all go personal. Här på ”Knoppis” finns exakt det som J (och vi runt omkring honom) har saknat.

Det är många barn här med olika problematik och vi är fyra föräldrar här och nu. Jag blir imponerad när jag ser deras kamp för barnen och samtidigt påminns jag lite om att även vi faktiskt kämpar. De här är ingen lek eller semester utan en tuff verklighet som observeras till 100%. Jag hoppas och tror vi kan få med oss mycket kunskap och tips inför framtiden och kanske även (ännu mer) påtryckning av kommunen… 😬

Knoppaliden erbjuder avancerad medicinsk omvårdnad för barn och ungdomar som har funktionsnedsättningar. En vistelse kan vara från en dag upp till tio dagar.

Knoppaliden erbjuder:

omvårdnadskartläggning
nutritionskartläggning
intensivträning
postoperativ vård och behandling
gastronomi mottagning
smärtobservation
krampobservation
sömnobservation
hjälpmedelsöversyn och utprovning
samordning av ortopedtekniska och andra medicinska insatser, provtagningar och behandlingar under vistelsen.
observation av tarmfunktion

(text: vgregion.se)

Lite nervöst då vi anlände men det släppte snabbt 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.