Medryttare eller fotfolk? Ni är bäst!

Fick en så härlig filmsnutt av C och J igår som hade fångat Snaps personlighet så bra. Nog för att han är pensionär och lite tröttare numera men han är framförallt en bekväm herre. Kanske till och med lite lat? Haha gosgubben.

Det är så tacksamt att ha medryttare/skötare som hjälper oss massor med Snaps. (Speciellt nu när tillvaron är allmänt komplex). Han är ingen typisk ”barnponny”, utan det här upplägget med C och J passar honom bäst. Snaps är en stor häst i en liten kropp – som så många andra shettisar. Givetvis ställer han även upp när barnen vill pyssla eller rida en stund men det syns tydligt att han föredrar att slippa. Mycket mer öronen framåt och allmänt glad uppsyn när hans vuxna favoriter dyker upp.

Tack snälla för att ni alltid ställer upp och får vår shettis att må så bra!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.