Lördagsgodis och avlösare i hemmet

Efter en liten sovmorgon för halva familjen (jag drog nitlotten haha) så har vi nu käkat frukost och jag och barnen krypte ner under täcket lite igen. Det spelas Ipads och vi väntar på barnen stora favorit L som anländer vid 10:00. Hon är verkligen en klippa med sin erfarenhet, trygghet och lekfullhet så jag förstår att de avgudar henne. Som G glatt konstaterade när jag berättade om dagens planer: ”L och lördagsgodis? Det är som två överraskningar i ett” 😆

Även om det bara är fyra timmar som hon är här så betyder det massor. Vet att jag berättat om det tidigare men de är ändå väl värt att återkomma till – det finns saker som fungerar riktigt bra runt vår familj också. Inte enbart krångel och problem. (Även om det kändes så igår när kuratorn hörde av sig igen och återberättade vad IFO hade sagt). Vi har mycket att vara tacksamma för trots allt. Det blev extra påtagligt efter gårdagens blogginlägg om Carin och hennes kamp.

Igår så hade vi tex en riktigt lugn kväll + nattning och barnen sov riktigt bra utifrån sina egna förutsättningar. Guld! Nu håller vi tummarna för en ”favorit i repris” i kväll. Under följande fyra timmar ska passa på att vila lite, bläddra i tidningar och skissa på en packningslista inför måndag.

Vad har ni för planer idag?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.