Ska inte deras mamma få en chans att leva vidare?

Hur mycket är ett människoliv värt i pengar och vem ska få chansen till vård utomlands? En vård som faktiskt kan fungera men som inte erbjuds här i Sverige. Operationer utomlands som kan rädda en ung kvinna vid namn Carin, som även är mamma till två små bedårande barn. Kanske har du läst om hennes livsöde i tex Expressen? Här är hennes personliga berättelse och verklighet här och nu:

Vi är en familj med 2 barn, Ludvig 8 år och Astrid 3 år. Till familjen hör också katten Bilbo 10 år. Min man och jag har varit ett par i nästan 20 år.
Fick diagnosen aggressiv MS 2010 och kunde aldrig ana vad som skulle hända…. Men sommaren 2016 hittade jag en knöl i mitt bröst. Förstod direkt, men det dröjde till december innan läkarna insett vilken cancersort det var (sarkomcancer drabbar bara 1-2% av alla som får cancer varje år) 3 januari 2017 opererades mitt högra bröst bort och då trodde jag att cancern var borta. Men dagen efter fick jag beskedet att jag hade metastaser i båda mina lungor och 1-2 år kvar att leva.
Men jag vägrar slänga in handduken som de svenska onkologerna ber mig att göra. Jag skall KILL CARINS CANCER! För mig, min man, mina barn och våran katts skull 💕💕💕

//Carin 171006

Vet ni vad? Jag tycker vi struntar i att dela hjärtan på Facebook och Messenger. Jag är så trött på dessa meningslösa kedjebrev och uppmaningar. Varför inte skänka en liten slant till Carin istället? Ja och ge henne chansen att göra det vi andra tar för givet; LEVA.

Vill Ni hjälpa Carin och hennes familj?

SWISH: 0700913122 #killcarinscancer

Eller besök sidan för insamlingen

Facebook går det att följa ”Kill Carins cancer”

Jag önskar dig och din fina familj all lycka Carin och hoppas av hela mitt hjärta att den ekonomiska frågan snart är löst. 

Många bäckar små…

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. […] Ska inte deras mamma få en chans att leva vidare?Det blev inget beskedDagens läkarbesök & kuratorns återkopplingSjukhusmiljö VS HemmiljöSjukhuset & uppdatering […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.