Det blev inget besked

Nix det blev ingen återkoppling från kuratorn idag men vi får hoppas att hon hör av sig i morgon istället. Det är så sjukt jobbigt med all väntan och framförallt ovisshet omkring oss. Hela familjen behöver bara få lite lugn och ro. Vi behöver få andas och leva lite obekymrat ett tag – för att orka med framtiden.

Jag hatar ovissheten

I morgon är det utredning för G på sjukhuset (ja bröderna turas om) och jag ska följa med J till skolan, så han får träffa sina klasskompisar en stund. Sedan väntar telefontid med läkaren på hudmottagningen, krampobservation och även lämning av storebror på kortids. Fullt ös? Svar ja. Längtar jag efter en blank dag i kalendern? Svar ja. Hinner jag ha tråkigt om dagarna? Svar nej.

Nu får det bli sängen…

Sweet dreams! ❤️

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.