Dagens läkarbesök & kuratorns återkoppling

Nu har vi kommit hem från grannkommunen och mitt läkarbesök är avklarat. Sköldkörteln hade mycket riktigt ”svullnat upp” igen och trycker lite mot luftstrupen. Det är därför jag åter är hes och har ont i halsen. Nu skickades en remiss till kirurg och endokrinolog – så får de i sin tur ta en ny frågeställning angående operation eller annan behandling. Jag fick även ta blodprover igen och se hur nivåerna ligger. Det brukar gå bra men idag var det en ny på lab som stack mer ”på sidan” av armvecket och det kändes kan jag säga. Aj aj.

Under tiden jag var inne hos doktorn så var min assistent och J i lekparken bakom (jättefin park). Ja hon får som ni redan vet egentligen inte göra något med/runt barnen men jag tyckte inte att han skulle behöva observera en provtagning efter allt som varit sista tiden. Efteråt så belönades han med en gofika vid torget.

Fint väder bjöds det på

Under hemresan så blev han tyvärr dålig och min assistent fick jobba över en timma, för att glappet till nästa assistent börjar inte skulle bli så stort. Nu har vi bara varit ensamma i en timma. En nervös sådan dock. Undrar vad jag skulle göra utan mina flexibla och omtänksamma assistenter? En återkommande fråga och jag har fortfarande ingen aning.

Jag väntar nu på att kuratorn från sjukhuset ska återkoppla via telefon. Undrar om hon fick tag i någon på kommunen och om de hade något vettigt att komma med. Nu börjar det bli fler och fler runt barnens sjukvård som börjar ifrågasätta kommunnens bemötande och hantering. Ja eller framförallt IFO’s arbete…

Har ni haft en bra dag annars?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.