Sjukhusmiljö VS Hemmiljö

Det säger sig självt att hemmiljön alltid är bäst men tråkigt nog så blir man som rejält påmind vid varje sjukhusvistelse. Känslan när man stänger sin egna ytterdörr om sig, när man kan plocka vad man vill ur kylen och inte behöver bli iakttagen när man sover.

Uppskattar hemmiljön extra mycket

Ja det finns så mycket jag uppskattar så fort jag är hemma igen. När jag är hemma med min egna familj och kan landa lite. Just då trycks alla jobbiga tankar bort och man uppskattar åter ”det lilla” igen. Kanske är det extra skönt nu när jag faktiskt vet vad som väntar? Ja redan i början av nästa vecka byts hemmiljön ut mot en annan plats. En ny säng och nya människor omkring mig och lille J. Utredningar, observationer och kartläggningar som kanske ger oss mer svar? Framförallt fler pusselbitar inför framtiden…

Kvalitetstid

Jag hade nästan glömt bort det men i morgon är det min tur att träffa läkare. En helt ny sådan eftersom ”min” husläkare tydligen hade slutat för flera veckor sedan. Annars blir det kvalitetstid med J samtidigt som brorsorna ska till skola/förskola. Nu väntar nämligen två veckor med lugnare dagar för plutten. Neurologen trodde det skulle göra honom gott.

Ps. Fick prata med kuratorn idag som i sin tur ska kontakta kommunen och fråga vad de tänker göra åt vår situation. Tveksam att hon får något besked men en påtryckning skadar aldrig…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.