Vad säger dagens läkare?

Ja det är ju den stora frågan just nu och en ganska tråkig väntan pågår. Mötte ”hen som bestämde” (och frångick planen) igår här ute i korridoren nyligen, så det ska bli intressant. Vet inte ens om de lyckats få tag på barnneurologen ännu. Han lovade att komma förbi idag, även om han är ledig från avdelningen på schemat och enbart sitter med pappersarbete. Vilket tid det innebär vet ju ingen och han räknar väl fortfarande med att vi är här under 48 h…

Det blev en tuff natt med lite sömn

Försöker fördriva tiden lite

Ovisshet för J är ingen höjdare och speciellt inte när det byggs precis utanför vårt fönster. Det låter mycket minst sagt. Själv är jag dötrött efter en strulig natt och känner mig allmänt tom inombords. Allt strul tar så onödigt mycket energi och energi är något som vi alltid måste hushålla med numera.

Önsketänkande?

Om en timma hoppas jag att det finns en grovplanering inför framtiden, vi har fått en tid till kurator och att vi är på väg hemåt igen. Den här sjukhusvistelsen blev verkligen katastrof. Precis som jag befarade – även om jag försökte tänka positivt och ge det här upplägget en (ny) chans.

Håll tummarna snälla ni! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.