Läkare med prestige = många patienter i kläm

Den här sjukhusinläggningen blev precis som jag befarade; en katastrof. Ingen bra planering igen och läkare som börjat strida sinsemellan. Visst känns det som ett dåligt skämt? Men vi eller rättare sagt barnen hamnar som vanligt i kläm. Vad hjälper det att flertalet läkare här är bra när några få kör över dom av ren prestige? Kunskap tas inte tillvara på och man lyssnar inte heller på kompetenta och erfarna sjuksköterskor som jobbar häcken av sig. Samtidigt som en del läkare lever i sin egna lilla värld och tror att övrig personal kan trolla.

Man måste få bryta ihop ibland va?

Jag har säkert träffat över 20 vårdpersonal idag som varit underbara och 2 som definitivt inte har varit det. Tyvärr är det de sistnämnda som gjort starkast intryck och som förstört så mycket. Tårarna har sprutat stundtals idag kan jag lova men försöker hålla ihop inför vår stora hjälte. Min underbara assistent E fick ta J korta stunden (trots att hon ”inte får”) så jag kunde försöka samla mig…

J är helt otrolig trots allt tufft han går igenom. Lekt massor på Lekterapin och hunnit med ett besök i ”vilorummet” mellan varven. Han somnade vid 19 redan men vaknade precis av en mindre kramp. Nu somnade han om med ett leende på läpparna och med hans lilla hand i min ❤️

Hoppas han kan sova gott resten av natten…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.