Inför ny inläggning på sjukhuset

Det har redan hunnit bli söndag eftermiddag och vi har firat maken som fyller år dagen till ära. Mina föräldrar och grabbmaffian är ute i trädgården så ungarna kan härja av sig. Samtidigt så passar jag på att kolla över vad vi ska ha med oss in till sjukhuset i morgon. Inte helt lätt att plocka ihop lagom mycket saker och utan att glömma något men det ska nog gå bra 🙂

Klockan 09:30 har J tid för EEG på kliniskt fysiklab och det är tänkt att vi först ska skrivas in på barnavdelningen mellan 08:00-08:30. Bortsett från detta så vet jag inte så mycket mer än vad vi gjorde vid förra (misslyckade) inläggningen med hans bror. Observation, provtagning och beslut angående ev en ytligare kompletterande EP-medicin.

Undrar hur min kropp ska fixa allt där inne?

Jag har assistent i morgon mellan 7-18 åtminstone men sedan pratade de om totalt två dygns inläggning (det vet man ju dock inte om det ändras sedan). Även om de inte är anställda för att utföra föräldraansvaret så lär ju jag behöva mycket hjälp i diverse situationer där inne. Nattetid lär det bli kaos men jag försöker att inte tänka på det just nu. Nåja det blir inte så mycket lugnare här hemma utan G ska in till andningsteamet på sjukhuset och har en tandläkartid på specialisttandläkaren under onsdagen. Även tandläkaren är inne på sjukhuset så det blir mycket flängande. Maken får givetvis vabba. Skönt att mina föräldrar som vanligt backar upp med skjuts till och från skolan och Gud vet vad, nu när det är så här kaotiskt.

Klurar lite på detta med rullstolar. Kan vi rent praktiskt ta med båda? Undrar om min assistent ”får” köra J’s rullstol om vi åker typ karavan och jag håller i hans samtidigt? Näe skämt och sido. Föräldraansvar var det ja så vi nöjer oss väl med min och så får han sitta i mitt knä 🙄

Nu tar vi nya tag och biter ihop. Känslor och mående trycker vi undan för stunden. Det är prio barnen som gäller – alltid och oavsett!

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Jennifer skriver:

    Hoppas allt går bra på sjukhuset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.