Till en liten tjej

Påbörjade en liten filt för några veckor sedan i rosa nyans eftersom jag nästan var hundra på Jeanettes bebis kön. Gissa vem som hade rätt? Får hoppas att PostNord sköter sig bättre den här gången – när den väl blir klar. Annars får vi testa annat fraktbolag eller oxå kommer jag helt enkelt upp och överlämnar den själv 😘

Eller en bil från PostNord…

Skönt att sitta och virka lite under dagen. Man får som lite lugn inombords även om barnen samtidigt gapar någon meter ifrån haha. Behöver jag ens nämna varför jag lagt ner stickning i närheten av mina bråkiga kids? Stickor är tydligen Ninjasvärd ja….

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.