Omvänt fredagsmys funkar oxå

I många familjer så laddar man nog upp med lite smaskiga tilltugg och skjunker ner i soffan tillsammans framåt kvällen. Vi har testat det även här men med mindre bra resultat haha. Även om det är helg så behöver barnen sova vid samma tid och de är alltid jättetrötta redan vid 18-tiden. Dessutom måste mediciner ges nästan exakt samma tid och CPAP ska förberedas och kopplas in.

Nu kör vi istället på film och chips vid tretiden redan; barn med NPF har ofta extra svårt att vänta och det blir lätt låsningar runt dessa saker. Ofta sker även fredagsmyset i stora sängen. Ja ni läste rätt… Smuligt och jävligt men barnen slappnar av fullt ut och halvligger bekvämt mellan kuddar och täcken. Vi får helt enkelt borsta ner det värsta och låta den självgående dammsugaren jobba lite efteråt 😅

Hur ser det klassiska fredagsmyset ut hemma hos er?

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Carina säll skriver:

  Även barn utan NPF har svårt att vänta. Neo äter godis nu och leker med bilar. Varför ge ungar godis på kvällen, galet! Då blir de ju super speedade 😅 Och ja han lägger sig senast 20 även om det är helg.

  • Lillgammal skriver:

   Jo det har du rätt i men kanske inte så många sjuåringar som lägger sig 18:30 en fredagkväll 🙂
   Håller med dig angående socker och sött. På lördagar brukar vi köra lördagsgodis direkt efter lunch 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.