NOCCO caribbean

Följande inlägg är ett samarbete med Svenskt Kosttillskott

Igår fick jag en leverans från svensktkosttillskott.se med min stora favorit NOCCO caribbean. Jag tror att jag aldrig kommer tröttna på den här smaken av ananas och känslan av sommar. Den känns inte ”syntetiskt” utan naturligt fruktig och släcker törsten suveränt. Som bonus är själva burken riktigt snygg eller vad säger ni? 😁

NOCCO står för No Carbs Company vilket är det svenska företaget bakom den otroligt populära energidrycken NOCCO BCAA.
NOCCO är en färdigblandad BCAA dryck som används av hela fitnessverige. Det är den perfekta energidrycken att släck törsten med både före och efter träningen. NOCCO finns i flera underbara smaken både med och utan kolsyra och alla är de berikade med aminosyrorna BCAA. Drycken är framtagen i Sverige och har spridits som en löpeld på marknaden där den tagit aktiva människor med storm.

Jag dricker oftast en NOCCO någon gång per vecka för att orka med all stress och sömnbrist här hemma. Det gäller att orka med dagen även om det sker ”rullande”. Min make tar gärna med sig en när han åker ut på jobb som hästmassör. Det är ett tufft träningspass om något men innebär ofta att det bara finns utrymme för korta pauser innan nästa häst väntar. Då är det perfekt att fylla på med lite snabb energi.

NOCCO BCCA energidryck är helt enkelt en komplett dryck för dig som vill kunna prestera lite extra när det behövs, den är perfekt som uppladdningsdryck innan träningspasset eller för att minska tröttheten efter en lång dag (eller natt i mitt fall). NOCCO är inte bara väldigt goda och ger energi, utan dom är även väldigt berikade med vitaminer, BCAA och dryckerna innehåller inte socker eller några kalorier ifrån kolhydrater eller fett.
NOCCO finns i väldigt många olika smaker och jag är övertygad om att även du hittar din favorit!
Just nu är det ett extra bra erbjudande på flera olika smaker med NOCCO BCAA på svensktkosttillskott.se ⭐️

• Svenskt kosttillskott är även ett företag med en intresssant historia 

Related Posts

6 Discussion to this post

 1. Sandra skriver:

  Åh, fick också dem i ett samarbete med dem =)

 2. Alexandra skriver:

  Jag älskar den här drycken! Jag har absolut inte gillar Nocco förut och tycker inte att de andra är goda…men sen provade jag den här! Mmm, en iskall Carribean så där mitt på dagen haha.

 3. Carina säll skriver:

  Fast nej! Nocco eller alla slags energi drycker är inte alls bra att dricka. Jag tränar 5-6 dagar i veckan, styrketräning. Och skulle aldrig dricka detta!

  Jag är oxå galet trött ibland med alla ungar osv men det finns bättre än detta!

  Drick mycket vatten och sov ordentligt.

  Jag får hjärtklappning av nocco och mår riktigt dåligt. Så ja jag har testat men aldrig mer!

  Varenda unge går runt med en nocco i handen, inte alls hälsosamt för kroppen

  • Lillgammal skriver:

   Det är givetvis frivilligt och jag försvarar absolut inte att ungar dricker detta.
   Jag serverar inte ens läsk till mina ungar men själv gillar jag dessa. Tror inte det är värre än vad merparten får i sig i kaffe varje dag 😆

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.