Miss i schemaläggningen

Till att börja med så måste jag ändå berätta att natten varit relativt lugn och det var efterlängtat med sammanhängande sömn. CPAP:en var på till 22:00 men sen vaknade G och vi fick avsluta. Hoppas verkligen att den snart får vara på en hel natt så han slipper vakna blöt av svett (går inte att tvinga honom till mer användning i nuläget).

Den eviga följeslagaren nattetid 

Vad som däremot inte är så bra med den här dagen är missen med schemat. När vi lade septemberschemat för assistenterna så hade vi inte riktigt koll på detta med studiedagar. Vilket i sin tur innebär att jag blir ensam med kidsen mellan 11:45-13:00 (delad tur med personalbyte). Ingen ultimat tid då det både är lunch och barn som är extra speedade och ska få sina mediciner vid den tiden. Kanske kan skylla på att vi inte fått lapparna från skolan ännu men jag borde däremot kollat på hemsidan – där alla läsårsdata finns utlagda sedan länge. Suck!

Det är skönt med en hemmadag och bra att man kan observera J lite extra men jag hade önskat slippa 75 min rädsla och ovisshet.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.