Kaotiska nätter & neurologen 

Idag har J träffat sin barnneurolog och han fick en uppdatering om läget. Egentligen ville han lägga in J direkt för observation men maken lyckades styra om planen till nästa vecka. Tror även att de på barnavdelningen föredrar det efter förra misslyckade vistelsen med brorsan…

Planen är tydligen att kordinatorn på Barn ska återkomma om exakt inskrivningsdag (måndag eller tisdag) och tiden vi ska vara där. Väl där inne ska ett EEG göras och lite annat smått och gott under 48 h. Vi ska även få träffa en kurator och förhoppningsvis få lite mer stöd och vägledning. Jag hoppas verkligen hon hör av sig under morgondagen så vi har chans att styra upp allt praktiskt. Det är inte en lätt match i nuläget och många blir indragna och får ändra om sina planer för vår familjs skull.

Vet ni vad det mest skrämmande är?

Neurologen ser att anfallsfrekvensen och problemen med kisseriet ökat drastiskt senaste veckorna. De noterar själva sambandet med att jag fått halverad assistans. Det är så otroligt ledsamt att han uppenbarligen får lida för att inte jag räcker till som mamma…

Ikväll vabbar maken efter hans fyra timmars sömn och en hysterisk natt där barnen vaknade (innan han kom hem) och det blev totalkaos. Det fungerar bara inte längre. Hela familjen går sakta sönder om det här får fortsätta.

Panikångesten är tillbaka för mig och det mesta känns tungt och mörkt. 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.