Att tvingas välja mellan sina barn 

Ja menar är det ens möjligt? Ska man behöva göra såna här val. Femåring med CPAP eller sjuåring med Epilepsi liksom. Fruktansvärt grymt och ledsamt men så ser det ut här hemma. Stackars älskade ungar.

Min assistent jobbar till 21:15 och sedan dröjer till till 01:30 innan maken anländer hem. Larmar G’s CPAP innan dess så kan det medföra att J börja krampa och krampar J i sin tur så måste jag stänga av G’s CPAP. Ramlar någon sedan ur sängen så kan jag inte lyfta upp dom.

Det är en sjuk situation men den här kvällen lyckades jag söva dom tillsammans (J är rädd för ljudet av brorsans maskin). Det innebär åtminstone att jag slapp välja vilket barn som skulle få 100% tillsyn 😔. Måtte den här ”kvällsveckan” gå fort och att att någon underbar människa ser till att vi får lite hjälp…

Related Posts

4 Discussion to this post

  1. Madelad83 skriver:

    Det är inte klokt vad dom tror att man ska klara av. Jag har kämpat mycket själv. Sänder lite💖💖💖

  2. Icaibloggen skriver:

    Ussch låter hemskt att det ska vara så 🙁 lider med er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.