Hundkurs Allmänlydnad

Söndag innebär som vanlig hundkurs för make + Gizmo och att mormor och morfar kommer hit under tiden och hjälper mig med kidsen. Vi hade det bra här hemma även om de yngsta bråkade en hel del och det regnade. Samtidigt som Gizmo och hans fyrbenta vänner hade haft ”stadsvandring” och fått känna på den biten oxå. Tror han hade skött sig bra och på fotot som lades upp på Facebook (av brukshundsklubben) så ser hundarna nöjda och skötsamma ut.

Nu ska det sovas här innan ögonen går i kors. I morgon får vi än en gång hjälp av mina snälla föräldrar med skjuts av två barn till förskola/skola. Samtidigt som J ska ta koncentrationsprov nere på vårdcentralen direkt de öppnar. Det innebär alltså att han inte ska få medicin innan utan vi får ge det senare och lämna honom på skolan direkt efter. Sedan bär det av till vetrinären med vovven… fullt ös! 😬

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.